Shopping with Bonprix. Summer outfits 2020. Замовлення одягу з Bonprix.ua. Відгуки, огляд, дуже багато фото - LolaZas Blog Нотатки про красу!

понеділок, 6 липня 2020 р.

Shopping with Bonprix. Summer outfits 2020. Замовлення одягу з Bonprix.ua. Відгуки, огляд, дуже багато фото


Отримала замовлення з Bonprix.ua. Замовляла ще на початку червня, тому не була на 100% певна до якої погоди готуватися. Початок літа був дуже холодним,  а потім вже температура стрімко потяглася вгору.
BonprixBonprix
Bonprix dress
 Bonprix
Bonprix
Це плаття, я ще думала купувати в минулому році, та не було мого розміру. В цьому році з'явився ще бірюзовий колір, та теж не було мого розміру. Тому вирішила купити лілового кольору. Якось від таких відтінків фіолетового божеволіла. Трохи вагалась, бо квіти іноді не личать.

Тканина дуже приємна на дотик, та трохи тянеться 95% віскоза 5% еластан. В такій сукні приємно гуляти й в спеку. Но не сповільнює рухів, не стягує тіло. Є кишені, та класти в них не раджу, бо тканина надлегка і кишені будуть провисати.

Також на сукні є два розрізи по бокам. Колір виглядає більш насиченим  ніж на сайті.
Розмір співпав з таблицею на сайті.

Мені сукня сподобалася. Зручний повсякденний варіант до прогулянок.

Bonprix
Bonprix
Bonpix
Bonprix

bonprix
Bonprix
Bonprix
bonprix bpc Брюки з твілу Loose Fit
Гарний яскравий колір, трохи щільна тканина як для літа. Розмір обирала за таблицею. Сидять брюки вільно, можливо можна було б взяти на розмір менше. Але мені подобається коли в штанях можна дихати і вони нічого не давлять.

В  цих брюках нема ширінки, а в пояс зі спіни вставлена резинка. Брючини широкі і прямі. Кишені прикрашені ґудзиками.
Bonprix
bonprix
Bonprix
bonprix

Bonprix
На Bonprix.ua вже замовляла схожу бавовняну футболку тільки зелену. Дуже мені подобається, і до сих пір її ношу. Вона в гарному стані, як нова. Тому вирішила, ще  замовити синю. В цієї  футболки трохи відрізняється горловина і тканина. Та мені вона теж сподобалась. Приємна на дотик, не так сильно мнеться як зелена.

Bonprix
Bonprix
Bonprix
Bonprix

Bonprix

Bonprix














Давно хотіла подібні мюлі. Та не могла знайти саме ті, що хотілося придбати.

Завжди беру все взуття на розмір більше. І тут так взяла. Взуття саме сіло по нозі.
Bonprix
Bonprix
Bonprix
Bonprix

Bonprix
BonprixBonprix

John Baner Капрі джинсові
Мені подобається такий фасон. Та  джинси теж обожнюю. Побоювалась, що будуть виглядати простувато. Бо так би мовити на вішалці вони і виглядають дуже просто та старомодно. Та вони чудово сіли по фігурі та вігідно підкреслили стегна, нічого не придавлюють, добре тягнуться.

Задоволена своїм замовлення! Bonprix знов не підвів!




Немає коментарів:

Популярные сообщения