GUAM SCENTED BALANCE крем для тіла та гель для душу - LolaZas Blog Нотатки про красу!

пʼятницю, 11 червня 2021 р.

GUAM SCENTED BALANCE крем для тіла та гель для душу

GUAM SCENTED BALANCE крем для тіла та гель для душу

 Косметичний аромат займає важливе місце у враженні від засобу.  Хоч  приємність аромату поняття доволі суб'єктивне, та невдало обрана парфумерна віддушка може зіпсувати враження від косметичного продукту.

 У бренду GUAM завжди вдало підібраний аромат. Окрім звичайно грязьових обертань з ароматом водоростей, що не всім можуть бути до вподоби. Та ці маски своєю ефективністю та фантастичним результатом перекривають цей нюанс на всі 100%.

GUAM SCENTED BALANCE крем для тіла та гель для душуGUAM SCENTED BALANCE крем для тіла та гель для душу
 
До того ж, італійський бренд, окрім професійних засобів, що допомагають поліпшити стан шкіри, корегувати силует фігури, поповнив  ароматну лінійку GUAM SCENTED новими засобами.

 До самої лінійки входять такі засоби, як крем для тіла, сольовий скраб, гель для душу, масажна олія в трьох ароматичних варіантах: ENERGY, DREN-CELL та BALANCE.

 Всі ароматні лінії мені сподобалися, але  улюбленою стала саме BALANCE. Багато разів писала, що догляд разом засобами GUAM - це не тільки турбота про свою шкіру, про своє тіло, ще це сеанс ароматерапії та релаксу.

 Про скраб з цієї лінійки я вже писала раніше. Я не дуже люблю такі засоби, але після скрабу GUAM  шкіра настільки еластична, приємна на дотик, а аромат мене просто гіпнотизує.


 Аромат лінійки має східні нотки, нотки прянощів. Я навіть не одразу зрозуміла, що  ароматична композиція базується на ефірних олійках евкаліпту та пачулі, до яких ставлюсь з пересторогою. Та вся ароматична композиція збалансована, розслаблююча.  Мені перші нотки асоціюються з морською сіллю, морськими печерами, морським вітром, ароматом шкіри після сонця, східними прянощами. Іноді просто беру засоби з цієї лінійки, щоб просто відчути цей аромат та помріяти.

 Крем для тіла BALANCE має легку але поживну консистенцію, не липкий. Гарно зволожує шкіру. Шкіра після крему гладенька, пружна, еластична та приємна на дотик. І моя найулюбленіша властивість " намастив і пішов"! Крем швидко поглинається шкірою, що можна без страху надягати одяг, не залишаючи плям на ньому. Аромат залишається на шкірі. Це ароматична серія, не забувайте!
GUAM SCENTED BALANCE крем для тіла та гель для душу
Активні компоненти: екстракти водоростей Guam, олії манго, карите, какао, олія пінника лугового (meadfoam), олія ши, олія насіння конопель (CANNABIS SATIVA), олія чорної смородини, ефірні олії пачулі та евкаліпту.
 Гель для душу BALANCE має майже такий аромат, як і всі засоби з серії, але менш насичений.

 Піна майже відсутня,  але я давно вже не використовую мочалку,  щоб не дратувати шкіру, тому цей момент мене давно вже не турбує. І шкода витрачати навіть краплину цього гелю на мочалку.

 Це дуже дивне відчуття коли після душу з гелем, шкіра чиста та зволожена, і така ніжна та приємна на дотик, а не суха та скрипуча.

 Активні компоненти: екстракт водоростей GUAM, гіалуронова кислота, екстракти листя алое та квітів календули, мед, ефірна олія листя евкаліпту, ефірна олія індійські пачулі (Pogostemon cablin).

 Мої враження від косметичної лінії GUAM SCENTED: так, це не професійна лінійка націлена на те щоб підтягнути там,  розгладити тут. Але це засоби для задоволення, релаксу, розслаблення. Щоб після важкого дня, чи тижня зняти напругу, залишити  стрес за дверима оселі. Водночас вони гарно доглядають за шкірою.  Після цих засобів хочеться постійно торкатися своєї шкіри. 

 А ще пляшечки настільки фотогенічні, що важко зупинитися, і стануть прикрасою будь-якої косметичної полички.




Немає коментарів:

Популярные сообщения