Bioderma Sensibio Light зволожуючий та заспокоюючий крем для чутливої шкіри - LolaZas Blog Нотатки про красу!

неділю, 27 червня 2021 р.

Bioderma Sensibio Light зволожуючий та заспокоюючий крем для чутливої шкіри

  В моєму догляді за шкірою обличчя домінує аптечна косметика. І це мене дуже тішить. Шкіра в мене жирна, зріла, чутлива, схильна до почервонінь, розацеа. З розацеа важко боротися, тому що стрес, проблеми з  харчуванням, невдало обраний догляд можуть  погіршити стан і все треба починати заново.

 Влітку у мене відбувається загострення запалень - активні фізичні навантаження,  багато сонця, надмірна робота  сальних залоз, ... 

 Аптечна косметика полегшує відновлення шкіри, заспокоює її. А для більш важких станів вже потрібна порада дерматолога, з курсом медикаментів.








Bioderma Sensibio Light зволожуючий та заспокоюючий крем для чутливої шкіри

 Вже маю списочок засобів бренду Bioderma. Про більшість з них вже написала в блозі, а сьогодні розповім про   Bioderma Sensibio Light зволожуючий та заспокоюючий крем для чутливої шкіри.

 Крем підходить для чутливої, нормальної та комбінованої шкіри.

 Аромат в цьому кремі відсутній. Сам крем легкий, швидко всмоктується  шкірою, добре зволожує її.   Мені з моїм типом шкіри вистачає цілком цього зволоження. На шкірі після крему присутній природній блиск здорової шкіри. Не має відчуття стягнення, сухості. В літній період часу мені комфортно використовувати цей крем і як нічний, й як денний варіант. Можливо в більш прохолодну пору року буде потрібен додатковий догляд. При недостатньому зволоженні, а й з жирною шкірою таке буває, я використовую зволожуючі кремові маски. При постійному використанні заспокоює шкіру, зменшує почервоніння.

 Навіть влітку крем можна використовувати як основу під макіяж. В комбінації з тональними засобами, або санскрінами крем не обтяжує шкіру і не відчувається на шкірі.



 Склалося дуже позитивне враження від серії для чутливої шкіри Bioderma Sensibio. Буду й надалі знайомитися з брендом.


Замовити аптечну дермокосметику можна на Notino.ua





Немає коментарів:

Популярные сообщения