Як заохотити дітей до догляду за зубами. Зубна електрична щітка Oral-B Junior Sensi Ultrathin та Oral-B "Star Wars" Kids Stages - LolaZas Blog Нотатки про красу!

понеділок, 15 лютого 2021 р.

Як заохотити дітей до догляду за зубами. Зубна електрична щітка Oral-B Junior Sensi Ultrathin та Oral-B "Star Wars" Kids Stages

Зубна електрична щітка Oral-B D 16.513 Junior Sensi Ultrathin та Oral-B "Star Wars" Kids Stages
 Ще з дитинства в мені сидить страх стоматологічних процедур. Пам'ятаю один випадок, мені було 11-12 років. Я чекала черги, щоб вирвати зуб. Разом в холі чекали дітки (4-5 років). Ні, вони не трусилися нажахані, вони просто гралися в очікуванні лікаря. Я дуже їм заздрила, бо сама тремтіла від переляку.

 Своїм дітям я бажаю не знати тих емоцій, тому постійно намагаюсь залучити до догляду за зубами будь-якими  хитрощами. 

 Профілактичний візит до стоматолога обов'язковий. Краще перший раз прийти просто на огляд, щоб показати дитині, що це не страшно, познайомити з лікарем. Обов'язково треба шукати комфортного для дитини лікаря. Щоб це був не просто гарний спеціаліст, а й трохи дитячий психолог. Батьки повинні бачити як проходять процедури, щоб підтримати, чи заспокоїти малечу. Це основа, що допоможе дитині мати здорову посмішку та не боятися сходити до лікаря полікувати зуби. Якщо малюк кричить, то краще заспокоїти його, а не через силу лікувати.
Зубна електрична щітка Oral-B Junior Sensi Ultrathin та Oral-B "Star Wars" Kids Stages
 Вдома ж я постійно купую різні пасти із різними смаками, цікаві щітки, пінки, ополіскувачі. В результаті діти самі цікавляться цією темою. Старший син захотів на свій день народження електричну зубну щітку. Він давно про неї натякав. Звісно ж молодший теж захотів таку щітку.
Зубна електрична щітка Oral-B Junior Sensi Ultrathin та Oral-B "Star Wars" Kids Stages
 До святкування  трохи менше місяця, а подарунки дітям вже чекають.
Обрала електричні зубні щітки Oral-B
Зубна електрична щітка Oral-B Junior Sensi Ultrathin
Зубна електрична щітка Oral-B Junior Sensi Ultrathin та Oral-B "Star Wars" Kids StagesЗубна електрична щітка Oral-B Junior Sensi UltrathinЗубна електрична щітка Oral-B Junior Sensi UltrathinЗубна електрична щітка Oral-B Junior Sensi UltrathinЗубна електрична щітка Oral-B Junior Sensi Ultrathin
Для старшого 
 
Зубна електрична щітка Oral-B  Junior Sensi Ultrathin
Ця щітка підходить для дітей віком 6 років і старше.

Електрична зубна щітка для дітей Oral-B "Star Wars" Kids StagesЕлектрична зубна щітка для дітей Oral-B "Star Wars" Kids StagesЕлектрична зубна щітка для дітей Oral-B "Star Wars" Kids StagesЕлектрична зубна щітка для дітей Oral-B "Star Wars" Kids StagesЕлектрична зубна щітка для дітей Oral-B "Star Wars" Kids StagesЕлектрична зубна щітка для дітей Oral-B "Star Wars" Kids Stages
 Для молодшого 

 Електрична зубна щітка для дітей Oral-B "Star Wars" Kids Stages
 Ця щітка підходить для дітей віком від 3-х років

 Щетинка дуже м'яка, щоб не травмувати тендітну слизову ротової порожнини дітей. Голівка щітки теж  менше ніж у щіток для дорослих.  У  Oral-B D Junior голівка більше ніж Oral-B "Star Wars" Kids Stages. 

 За віком щітки (розмір голівки) треба міняти і в залежності від особливостей щелепи.
Електрична зубна щітка для дітей Oral-B "Star Wars" Kids Stages
 В щітках стоять таймери, з відліком у 2 хвилини від початку чищення зубів. 
Деякі дитячи щітки Braun Oral-B мають музичний таймер з різними мелодіями. Також можна завантажити додаток Disney MagicTimer. Тоді дитина ще може під час чищення виконувати завдання, отримувати нагороди, та спостерігати за улюбленими героями Діснею.

 Також   для серії щіток Kids  можна змінювати насадки з різними героями, від Star Wars і до Frozen
Електрична зубна щітка для дітей Oral-B "Star Wars" Kids StagesЕлектрична зубна щітка для дітей Oral-B "Star Wars" Kids Stages
Я одразу  прихопила 2  додаткові насадки з серії Oral-B Incredibles.

До щіток в комплекті йде зарядний пристрій. Заряду вистачає приблизно на 5-7 днів. Поверхня ручки приємна на дотик і не вислизає з рук, навіть мокрих.
Зубна електрична щітка Oral-B Junior Sensi Ultrathin та Oral-B "Star Wars" Kids StagesЗубна електрична щітка Oral-B Junior Sensi Ultrathin та Oral-B "Star Wars" Kids Stages
 Щітки трохи гучно працюють, тому  треба підготувати дітей, якщо діти реагують на незвичні звуки. Дайте спочатку дитині потримати щітку в руці, чи запустіть додаток до щітки.  Проводити чистку зубів треба під наглядом батьків. Особливо якщо дитині 3-4 роки. 

 Поки це ще попередній відгук. Виробник заявляє, що чищення з електричною щіткою набагато ефективніше, ніж зі звичайною. Будемо в цьому переконуватися. Можливо і я доповню свій "зубний арсенал" таким пристроєм.

Я заздалегідь вже на Notino.ua  планую замовити велику пачку з насадками, по 8 шт. У нас я таких не бачила.

Немає коментарів:

Популярные сообщения