Benton Fermentation Eye Cream Антивіковий крем для шкіри навколо очей - LolaZas Blog Нотатки про красу!

вівторок, 2 лютого 2021 р.

Benton Fermentation Eye Cream Антивіковий крем для шкіри навколо очей

Benton Fermentation Eye Cream Антивіковий крем для шкіри навколо очей

 Якщо ви постійно замовляєте щось з IHERB, то точно бачили, чи замовляли косметичку K-Beauty. Зараз там інший варіант, масочний, та склад може знов змінитися.  А влітку була універсальна та ще зі знижкою. Один засіб міг окупити всю косметичку.

 Сьогодні розповім  саме про такий засіб з цієї косметички. Це крем Benton Fermentation Eye Cream Антивіковий крем для шкіри навколо очей. З маркою знайома давно. Дуже подобаються засоби бренду.

Benton Fermentation Eye Cream Антивіковий крем для шкіри навколо очейBenton Fermentation Eye Cream Антивіковий крем для шкіри навколо очейBenton Fermentation Eye Cream Антивіковий крем для шкіри навколо очейBenton Fermentation Eye Cream Антивіковий крем для шкіри навколо очейBenton Fermentation Eye Cream Антивіковий крем для шкіри навколо очейBenton Fermentation Eye Cream Антивіковий крем для шкіри навколо очейBenton Fermentation Eye Cream Антивіковий крем для шкіри навколо очейBenton Fermentation Eye Cream Антивіковий крем для шкіри навколо очейBenton Fermentation Eye Cream Антивіковий крем для шкіри навколо очей

 В косметичці була мініатюра. Ну, як мініатюра?! 10мл зазвичай, це нормальний об'єм подібних кремів. Але є версія в 30мл.

 Консистенція густа, але крем дуже легко розподіляється по тендітній шкірі навколо очей і зовсім не обтяжує шкіру.

 Крем добре зволожує і доглядає за цією зоною. Розрівнює дрібні зморшки. 

Мені цей крем здався дуже комфортним і приємним. Можна спробувати і більший об'єм. Туба з носиком.  Думала, що вистачить його на місяць. Саме так здавалось, коли давила на тюбик.  Але   4-5 місяців, а я потроху щось видавлювала з туби.  В кінці використовувала його на ніч, тому що вдень почала користуватися кремом під очі з SPF.

Benton Fermentation Eye Cream Антивіковий крем для шкіри навколо очейBenton Fermentation Eye Cream Антивіковий крем для шкіри навколо очейBenton Fermentation Eye Cream Антивіковий крем для шкіри навколо очейBenton Fermentation Eye Cream Антивіковий крем для шкіри навколо очей

Якщо ви ще не знайомі з магазином IHERB, то раджу зазирнути. Там стільки всього цікавого і корисного від вітамінів, косметики і до різних незвичайних ласощів. Ось вам мій код на знижку 5% від суми першого замовлення QLT324.   Також вишукуйте на сайті додаткові промокоди. Знижки сумуються, тому вводьте обидва!



Немає коментарів:

Популярные сообщения