To be, or not to be..... Подарунки до 8 березня - LolaZas Blog Нотатки про красу!

четвер, 25 лютого 2021 р.

To be, or not to be..... Подарунки до 8 березня

Подарунки до 8 березня
 Дарувати набагато приємніше ніж отримувати подарунки! Згодні?

 Більш всього мені подобається дарувати не на свята, а просто так. Але коли є додатковий привід зробити близькій людині приємно, чому б не зробити цього.

 8 Березня - Міжнародний жіночий день! День жіночності, любові, краси! 

Подарунки до 8 березня

 Я натякну вам, що пошукати для мами, коханої, доньки, сестри, подруги, і собі теж подарунок на 8 березня можна на Notino.ua

Cобі та своїм близьким подарунки роблю теж в цьому магазині, протягом цілого року.

Подарунки до 8 березня



 На сайті є класна підказка для шукачів сюрпризів: можна виставити для кого подарунок і приблизну вартість. Також є поділ на парфуми, парфумерні набори, косметичні набори, що пришвидшує пошук коли часу замало.

Подарунки до 8 березня


 А ще є можливість святково оформити обрані подарунки, чи замовити подарунковий сертифікат. І мій улюблений штрих - гравіювання на пляшечці парфумів. Можна зізнатися у коханні, нагадати про особисту святкову дату, чи просто вигравіювати щось миле.

Подарунки до 8 березня





 І трохи про саме свято. В наші дні воно набуває суперечливого значення. Феміністки пропонують відмінити святкування 8 березня, щоб підкреслити рівність прав чоловіків та жінок. І саме за ці ідеї рівності боролися жінки, що виходили на демонстрації 1900-х роках. За виборче право, за рівні умови та оплату праці, за гендерну рівність,... І завдяки цим демонстраціям існує це свято.

 Споглядаючи яких успіхів жінки досягли в своїй незалежності в сьогоденні, розумієш, що всі ці демонстрації не були марними. Жінки займають головні посади, жінки  в політиці, в  науці, в медицині, навіть в космосі.

 З часом ідея фемінізму змістилась, на святкування жіночності і краси. Що в принципі не погано, бо більшість цілей демонстрацій була досягнута. Водночас лише в шістьох країнах світу гендерна рівність підтверджена на законодавчому рівні.

 Тому  треба пам'ятати початкову суть свята! А чи святкувати, чи ні - ваш вибір.(На мою думку це гарний привід для святкування). І яким сенсом наділяти Міжнародний жіночий день теж. Головне пам'ятати, що приємне можна зробити в будь-який день і якщо це не один день у році.

  А ви готуєте подарунки на це свято?


Немає коментарів:

Популярные сообщения