Ганс Юрген Пресс "Пригоди Чорної руки". Детективний квест. #Books - LolaZas Blog Нотатки про красу!

середу, 24 лютого 2021 р.

Ганс Юрген Пресс "Пригоди Чорної руки". Детективний квест. #Books

Ганс Юрген Пресс "Пригоди Чорної руки". Детективний квест
  В дитинстві дуже любила читати, зараз теж. Книги в нашому домі були в величезних обсягах. І мама та тато постійно  купували, щось цікаве. Вирішила, ще відкрити рубрику про книги, для дітей і для дорослих.

 Намагаюсь теж підтримувати тенденцію к читанню з моїми хлопчиками. Звичайно дуже важливий власний приклад. Розмовляти з дитиною про її вподобання, пропонувати різні варіанти. Якщо важко йде, то можна запропонувати комікси. Від них навіть завзятий нечитака не втримається.

Сьогодні розкажу про цікавезну дитячу книгу. Навіть дорослих вона може зацікавити.

Ганс Юрген Пресс "Пригоди Чорної руки" 

 "Чорна рука" - група юних детективів веде розслідування. Книга детективний квест! Це 60 детективних загадок. 

 Коли перший раз сама  прочитала перше завдання, то трохи розгубилася. І відклала книгу, бо думала, що старший син - Стас не готовий до неї.  Та марно турбувалася, через кілька місяців книга знайшла свого читача.

 Разом зі Стасом  ми сіли читати і розплутувати таємничі події та знаходити лиходіїв. Кожна історія супроводжується ілюстрацією на якій треба знайти розгадку. Історії невеликі, тому якщо треба перечитати текст, для пошуку деталей, то  це не проблема.

 Щоб відповісти на запитання, які написані на кожній картинці треба уважно читати історію, а також ретельно вишукувати деталі на картинці і думати. До того ж, в тексті теж немає очевидної відповіді.  Кожна розгадка поступово крок за кроком продовжує розслідування. З однієї відповіді витікає інша історія.Ганс Юрген Пресс "Пригоди Чорної руки". Детективний квестГанс Юрген Пресс "Пригоди Чорної руки". Детективний квест

Ганс Юрген Пресс "Пригоди Чорної руки". Детективний квест

 На деякий час стаєш детективом і поринаєш думками у розслідування. Такий собі квест. Перші історії ми зі Стасом розбирали разом, потім вже він самостійно вмикався в детектив.  Я навіть не здогадувалася, що син має потяг до детективних історій. 

 В кінці навіть є тест на проникливість. За кількістю відгадок можна визначити показники допитливості і наскільки ти гарний детектив.

Є ще одна книга-детективний квест Ганса Юргена Пресса "По гарячих слідах".

Ганс Юрген Пресс "Пригоди Чорної руки". Детективний квест

Немає коментарів:

Популярные сообщения