La Roche-Posay - LolaZas Blog Нотатки про красу!

понеділок, 18 жовтня 2021 р.

La Roche-Posay

La Roche Posay
 Коли маєш шкіру з характером, яка реагує на будь-які подразники, то в будь-якому випадку звертаєшся до користування спеціальною косметикою  підібраною дерматологами.

 Одним з таких дерматологічних брендів є La Roche-Posay. La Roche-Posay - французький бренд дермокосметики, відомий не тільки власникам чутливої шкіри,  а й батькам дітей, що страждають на атопічний дерматит.

 Важливим інгредієнтом кожного засобу бренду є термальна вода La Roche Posay, що має антиоксидантні та терапевтичні властивості, що сприяють заспокоєнню чутливої шкіри. В засобах присутня мінімально необхідна кількість інгредієнтів, щоб не спровокувати негативну реакцію шкіри. 

 Компанія La Roche-Posay створює нові продукти й удосконалює склад старих на базі сучасних досліджень, щоб засоби відповідали індивідуальним потребам шкіри. Бренд випускає лінії засобів і для шкіри схильної до акне, для зрілої шкіри, шкіри з розацеа, шкіри з екземою, та шкірною алергією.

 Засоби перевірені на дуже чутливій, подразненій, проблемній, алергічній шкірі, тому й не дивно, що бренд має багато продуктів, що підходять новонародженим дітям, та дітям з атопічною шкірою.



 Французька марка має багато ліній косметики під різні потреби шкіри і навіть засоби для створення макіяжу та сонцезахисну серію продуктів.

Дермекосметику можна підібрати на сайті Notino.ua









Немає коментарів:

Популярные сообщения