Guam SEATHERAPY Anti-Age Eye Contour Cream Антивіковий контур-крем для зони навколо очей - LolaZas Blog Нотатки про красу!

четвер, 28 жовтня 2021 р.

Guam SEATHERAPY Anti-Age Eye Contour Cream Антивіковий контур-крем для зони навколо очей

 Шкіра навколо очей ніжна, тонка, тому і потребує більшої уваги, та особливого підходу. Навіть якщо шкіра обличчя в гарному стані, то припухлі очі з темними колами під ними можуть все зіпсувати. А з віком очі все більше видають безсонні ночі, стрес, неправильне харчування. Тож приділить увагу підбору засобам для догляду за шкірою навколо очей та здоровому способу життя.


 Лінія засобів SEATHERAPY італійського бренду GUAM, має інноваційну систему доставки - наносфери, за допомогою яких, косметичні компоненти потрапляють саме в ті зони, де вони найбільш потрібні. Завдяки цій технології стало можливо впливати на шкіру більш ефективно і цілеспрямовано.

 Антивіковий контур-крем GUAM SEATHERAPY Anti-Age Eye Contour Cream для зони навколо очей 

 Крем має дуже легку і приємну на дотик текстуру бежевого кольору, завдяки чому може згладжувати темні кола під очима.

 
 Контур-крем з лінії SEATHERAPY сприяє розгладженню зморшок, зменшенню темних кіл та набряків під очима; зволожує, покращує еластичність та пружність шкіри.

 Якщо раніше вважала,  що синців під очима у мене немає, то з цим кремом я відчула різницю. Шкіра під очима стала світлішою на кілька тонів, пружнішою, наповненою. І це дивовижно, як змінюється погляд навіть після використання крему протягом 2-3 тижнів. Шкіра виглядає більш здоровою. Не можу сказати, що всі зморшки зникли, але дрібна сіточка стала менш помітною, як і більш глибокі зморшки за рахунок наповнення шкіри, і не так втрапляють в очі. У мене дуже жвава міміка, тому зморшки промальовуються активно, й консилер, щоб замаскувати їх для мене не вихід.

 Крем містить гіалуронову кислоту низької молекулярної ваги, Наносфери Дермоактивні з противіковою дією, яка забезпечується комплексом пептидів. Ці пептиди мають активну дію на реконструкцію клітинного матриксу та на розгладження зморшок. Інші активні компоненти крему – біоактивний екстракт водоростей GUAM, кофеїн та комплекс рослинних екстрактів – мають протинабряковий та заспокійливий ефект, поліпшують лімфатичний дренаж.

 На даний момент, я відклала подалі всі інші креми для зони навколо очей, і залишила лише цей крем. З ним шкіра виглядає здоровою, світлішою, наповненою, еластичною, а погляд більш виразний та відкритий.

Італійський бренд GUAM, як завжди тішить мене своїми діючими засобами.

*засіб наданий на огляд TM GUAM

Немає коментарів:

Популярные сообщения