Bioderma Sébium Gel Moussant очищуючий гель для комбінованої та жирної шкіри - LolaZas Blog Нотатки про красу!

середа, 20 жовтня 2021 р.

Bioderma Sébium Gel Moussant очищуючий гель для комбінованої та жирної шкіри

 В підлітковому віці при жирній шкірі мала хибну думку, що чим сильніше і жорсткіше вмивати обличчя тим чистіше буде шкіра. Тому довгий час віддавала перевагу засобам, після яких шкіра була суха та чутлива, а жирна шкіра ще більше видавала себуму.

 Окрім спадковості, всі мої необдумані маніпуляції призвели до того, що більшість  косметичних засобів, які зараз використовую, належать до спеціальних лінійок аптечних брендів, що рекомендують дерматологи. І результат від них мене дуже тішить.

 Одним  з таких брендів є  французький фармацевтичний бренд Bioderma.

Bioderma Sébium Gel Moussant очищуючий гель для комбінованої та жирної шкіри

 Цей гель не містить мила, що було пріоритетом при виборі засобу для умивання з моєю чутливою, жирною, шкірою з куперозом і розацеа.


 Гель має приємний косметичний аромат. Має зручний дозатор. Піни майже немає. Очищує не "до скрипу", тож якщо ви очікуєте саме такий результат, то його не буде. Не дратує і не пересушує шкіру. Не викликає надмірної активності сальних залоз.

 В складі засобу присутні сульфат цинку -заспокоює і сприяє загоєнню шкіри та сульфат міді, що сприяє утворенню колагену.


 Мені цей гель сподобався. Шкіра з вмиванням гелем  Bioderma Sébium Gel Moussant стає не такою чутливою як після звичайних та більш агресивних  засобів. Гель регулює активність сальних залоз.

 Дермокосметику можна підібрати на сайті Notino.ua












Немає коментарів:

Популярные сообщения