Uriage Roséliane Anti-Redness Cream денний крем для чутливої шкіри схильної до почервонінь - LolaZas Blog Нотатки про красу!

понеділок, 25 жовтня 2021 р.

Uriage Roséliane Anti-Redness Cream денний крем для чутливої шкіри схильної до почервонінь

 Продовжую пізнавати нові для  себе аптечні марки. Бренд Uriage для мене не зовсім новий, але серії для шкіри з розацеа, та чутливої шкіри раніше не привертали моєї уваги.

 Засоби французького бренду Uriage створені на базі термальної води з альпійських гір. Ця вода добре заспокоює, зволожує і зміцнює захисний бар'єр шкіри.   

Uriage Roséliane Anti-Redness Cream денний крем для чутливої шкіри схильної до почервонінь

 Крем густий, але поглинається шкірою швидко. Добре зволожує її. Не залишає після нанесення липкості та жирності.  Має легкий косметичний аромат. Зменшує почервоніння на шкірі, заспокоює її. 

 Такий крем підходить для чутливої шкіри, шкіри з розацеа та куперозом.

 Крем у своє складі містить такі запатентовані комплекси, як Cerasterol-2F (відповідає за зміцнення епідермісу), TLR2-Regul і SK5R(запобігають виникненню запалень та проявів куперозу). Екстракти женьшеню та червоних водоростей  укріплюють стінки судин.

 Крем не позбавив мене куперозу, та всіх проявів розацеа, але з ним моїй шкірі стало набагато комфортніше, приємніше. Почервоніння дійсно стали менш виразними. І шкіра виглядає більш свіжою і зволоженою. При тривалому використанні шкіра стає не такою чутливою до подразників.


 І величезним бонусом до аптечної косметики Uriage йде те, що вона  гіпоалергенна.

 Дермокосметику можна підібрати на сайті Notino.ua

Немає коментарів:

Популярные сообщения