Патчі під очі - маленькі рятівники! Eye Patch - LolaZas Blog Нотатки про красу!

вівторок, 28 вересня 2021 р.

Патчі під очі - маленькі рятівники! Eye Patch

Патчі під очі - маленькі рятівник! Eye Patch
 Кажуть, що дивлячись очі можна побачити душу людини, та ще можна побачити, чи втомлена вона, чи був здоровим сон та харчування, та багато ще чого.

 Але є маленькі помічники, що швидко врятують ситуацію та покращать стан шкіри, зменшать набряки, зволожать шкіру, розгладять зморшки.


 Патчі для очей - засіб швидкого реагування, що на недовгий період покращить стан шкіри під очима, зменшить набряки та темні кола під очима. Вони не відміняють звичайний щоденний догляд за шкірою,  але в екстрених ситуаціях вони незамінні і зітруть наслідки втомленості з під ваших очей.

 При виборі патчів треба звертати увагу на склад, та притримуватись рекомендацій виробника. Не перетримувати патчі на шкірі довше ніж вказано на упаковці, від цього ефект буде протилежний від бажаного. Звертайте увагу на термін зберігання  на великих упаковках після відкриття. Зазвичай він не дуже великий, і використати всі патчі вчасно важко. Але можна використовувати такі патчі не тількі під очі, а й на носугубні та міжбровні зморшки.

 

 Зволожуючі патчі містять гіалуронову кислоту, секрет равлика, для розгладження зморшок та ліфтінгу - шукайте у складі колаген, золото, пептиди; для живлення використовують олії органи, ши, троянди.

  Більшість патчів зволожують та прибирають набряки під очима, але є й такі, що допомагають подолати й інші проблеми, розгладжують дрібні зморшки, прибирають темні кола під очима.

 Цей засіб точно повинен бути в арсеналі сучасної Попелюшки, коли миттєво треба зібратися на бал.

 Обрати догляд для шкіри навколо очей можна на Notino.ua


Патчі під очі - маленькі рятівник! Eye Patch


Немає коментарів:

Популярные сообщения