Mother & Child. Підбір косметичних засобів - LolaZas Blog Нотатки про красу!

неділя, 31 жовтня 2021 р.

Mother & Child. Підбір косметичних засобів

 Засоби з категорії Мати та дитина повинні забезпечувати певні потреби і бути безпечними. Шкіра майбутньої мами під час гормональних змін може негативно реагувати навіть на косметику, що використовувалась раніше, а деякі інгредієнти можуть проникати у кров, та завдати шкоди дитині. А шкіра дитини, особливо у новонародженої, ніжна та чутлива і потребує більш ретельного підбору, що не завдати шкоди.

 Бренди спеціально маркують таки лінії косметичних засобів . Завжди можна побачити, що лінійка підходить для вагітних, або з якого віку дитини можна використовувати певні косметичні засоби. 

 Краще віддавати перевагу перевіреним брендам, які схвалюють дерматологи, ретельно протестовані, і які роками випускають гіпоалергенну  косметику з багатьма позитивними відгуками.

 Багато дітей страждають на атопічний дерматит, в таких випадках дерматологічна косметика має значні переваги. 

 Навіть при використанні дерматокосметики треба стежити за станом шкіри, завжди присутній шанс індивідуальної непереносимості деяких інгредієнтів. 

 Бренди часто презентують набори косметичних засобів з бонусами у вигляді рушників, косметичок, сумок, іграшок. В таких наборах зазвичай присутня достатня кількість засобів для догляду за дитиною. Такі набори будуть тішити як батьків, та будуть гарною ідеєю для подарунка. Перенасичувати шкіру малят великою кількість засобів теж не варто.

 В перші роки життя дитини варто використовувати косметику без запашних парфумерних композиції, барвників з гіпоалергенними інгредієнтами. Навіть діти старшого віку, та й дорослі можуть бути чутливими до деяких інгредієнтів.

  В таких випадках дерматологічна косметика буде в нагоді і для дітей та дорослих. Деякі бренди дозволяють зменшити кількість косметичних пляшечок на полицях і об'єднати засоби, щоб вони підходили і дітям і дорослим.


Дерматокосметику можна підібрати на сайті Notino.ua


Немає коментарів:

Популярные сообщения