Літні парфуми. Summer perfumes - LolaZas Blog Нотатки про красу!

четвер, 20 травня 2021 р.

Літні парфуми. Summer perfumes

Літні парфуми. Summer perfumes
  Літо майже зазирає до нас у вікно. Температура стрімко підвищується. Дерева квітнуть, у повітрі аромат весни, квітів, та дощу. Дівчатка  змінили теплий одяг на легкі сукенки та короткі спіднички. Час "перевдягати" парфуми теж прийшов.

Літні парфуми. Summer perfumes
Літні парфуми. Summer perfumes
 Розповім кілька своїх "секретиків" про літні  парфуми.

 Влітку віддаю перевагу свіжим ароматам, легким, квітковим, трав'яним, морським, цитрусовими. Обираю парфуми інтуїтивно. І саме свіжі парфуми допомагають пережити мені спеку.

 З теплотою ставлюсь до "компотиків" Escada.  Вони як солоденький коктейль, тішать фруктовими нотками та зовсім не задушливі. Швидко розвіюються, та залишають квітково-фруктовий шлейф, що сидить близько до тіла.

 Вдень краще віддати перевагу більш простим пірамідам, а можливо й моноаромат з присутністю лаванди, ветіверу, вербени, зеленого чаю чи цитрусових.

Літні парфуми. Summer perfumesЛітні парфуми. Summer perfumes

 Якщо ж прохолодного вечора є бажання відчути нотки екзотичного, східного, духмяного, чому б ні!? Літо ж не тільки про спеку! Коли вибір випав саме на східні парфуми, то варто пам'ятати, що достатньо однієї краплі. 

 І важливо використовувати аромати з нотками мускусу, та смоли, спеції, у суху спеку, інакше при високій вологості вони дійсно будуть задушливими, паморочливими. 

Літні парфуми. Summer perfumes. Escada
 Важливо влітку не наносити вдень парфуми на шкіру. Ця частина шкіри може стати більш чутливою до сонячного випромінювання. А парфуми можна нанести на одяг (теж з обережністю, є тканини, що цього не люблять. Наприклад, шовк), аксесуари, сумочку, капелюшок, обідок.

Літні парфуми. Summer perfumes

Літні парфуми. Summer perfumes




 Підібрати парфуми можна на Notino.ua 


Немає коментарів:

Популярные сообщения