Догляд за руками взимку/ Hand care - LolaZas Blog Нотатки про красу!

вівторок, 15 грудня 2020 р.

Догляд за руками взимку/ Hand care

Зимовий догляд за руками

 Мабуть не раз помічали, як з настанням холодів шкіра на руках стає сухою, чутливою, грубою і навіть місцями тріскається. Та що говорити, завдяки зимовим перепадам температур, морозу, вітру, та системі опалення, що сушить повітря, шкіра потребує більш уважного та ретельного догляду.

 Особливо страждають руки, бо менш всього захищені від негоди. Регулярний та обдуманий догляд допоможе врятувати шкіру і зменшити вплив негативних факторів.  Тому важливо підбирати свій крем для рук. В мене 3-4 різних кремів, що по різному поводять себе на шкірі, різної консистенції, швидкості поглинання. І можна підбирати догляд під погодні умови.

Зимовий догляд за руками

 В морозну і вітряну погоду краще обирати більш поживні креми, з більш щільною текстурою.  Вони не тільки будуть доглядати за руками, зволожувати шкіру, але й створювати захисний бар'єр  від морозу і вітру. Нанесіть щільний шар крему за 15-20 хвилин перед виходом на вулицю і масажними рухами розподілить крем по рукам. Головне щоб шкіра увібрала крем, і не залишилось липкості.

 Обов'язково надягайте рукавиці. Та якщо руки замерзли, коли прийшли додому, то не мийте руки в гарячій воді, щоб  зігрітися, бо шкіра на руках ще більше сохне.  

 Вдома якщо шкіра не потребує вирішення таких проблем, як подолання надмірної сухості, позбавлення від тріщин, чи свербіжу, можна обрати більш легкі креми і поновлювати їх кожен раз після миття рук. 

 Маски для рук 1-2 рази на тиждень теж додатково зволожать шкіру та покращать зовнішній стан рук.

Зимовий догляд за руками

Зимовий догляд за рукамиЗимовий догляд за рукамиЗимовий догляд за рукамиЗимовий догляд за руками

Зимовий догляд за руками


 Вдома для додаткового зволоження іноді використовую універсальні засоби. Наприклад, всім відомий гель з алое від Holika Holika. Він зволожує і заспокоює шкіру.

 Якщо ваша шкіра чутлива і схильна до алергії, краще обирати спеціальні доглядові засоби для чутливої й атопічної шкіри.  Аптечні марки, наприклад La Roche-Posay, Bioderma, Avène та інші мають перевірені часом засоби та  рекомендовані дерматологами.

Зимовий догляд за руками

Зимовий догляд за руками

 Вдома теж треба підтримувати оптимальну вологість. Взимку в квартирі  - 30-45%. Допускається до 60%.  Влітку - 30-60%. У пригоді стане зволожувач. Пийте більше води, та не забувайте про споживання овочів взимку.


Косметику можна замовити на Notino.ua

Зимовий догляд за руками


Немає коментарів:

Популярные сообщения