Kenzo World EDP парфумована вода для жінок. Подарунковий набір. Огляд. - LolaZas Blog Нотатки про красу!

середу, 25 березня 2020 р.

Kenzo World EDP парфумована вода для жінок. Подарунковий набір. Огляд.

Кензо Ворлд



Що робити в карантині?! В будь-якій незрозумілій ситуації - відкрий для себе щось нове!

Зараз так багато гнітючої інформації, і в соціальних мережах трапляються повідомлення, що є бажання почитати про банальні речі, побачити фото манікюрів, чи макіяжу, аби тільки не постійно перечитувати новини про коронавірус та бачити паніку чи серед людей.

Ось і я розпечатала коробку з парфумами Kenzo World.

Звичні речі відволікають.

Парфуми для жінок
Парфуми для жінок від Кензо
парфуми
Парфуми Кензо

Прем’єра аромату: 2016

Початкова нота: Червоні фрукти
Нота серця: півонія, єгипетський жасмин, квіткові ноти
Кінцева нота: амброксан
Тип аромату:Квіткові, Деревинний



Kenzo World я вже давно примітила. Незвичний флакон у формі ока та яскрава рекламна кампанія з Маргарет Куеллі, яка гучно пролунала по соц. мережам та в Youtube .



Парфумована вода Kenzo World, створена французьким парфумером Франсісом Куркджяном.



З деякими ароматами маестро я вже знайома. Найбільш запам'яталися мені Davidoff Cool Water Wave, Narciso Rodriguez For Her , Elizabeth Arden Green Tea, і звичайно аромат завдяки якому він став відомий Le Male для Jean Paul Gaultier, такими парфумами довгий час користувався мій тато. В мами була жіноча версія CLASSIQUE, та вже створив її інший парфумер.



Також Франсіс Куркджян творив і для Escada, Ungaro, Christian Dior, Giorgio Armani, Guerlain, Elie Saab,..... і для Kenzo теж.



А в 2009 році Франсіс Куркджян відкрив свій власний парфумерний дім Maison Francis Kurkdjian яким було створено більш ніж 40 композицій.

туалетная вода Кензо
духи
Кензо отзыв духи
набор  Kenzo World  EDP
Замовила аромат в наборі Kenzo World на Notino.ua.  Зараз до речі ціна на цей набір на 300 грн.  дешевше ніж я замовляла. 

Туалетна вода оформлена в стильне святкове пакування (флакон 50мл), лосьйон для тіла, та гарненька мініатюрка, пляшечка, якої дублює повномірну версію. Я з тремтінням відношусь до таких мініатюр, є в них щось зворушливе, що нагадує ляльковий будиночок і все що в ньому, пропорційно мале: стільці, столик, чашечки, шафки, квіточки на маленькому підвіконні. Все таке затишне і миле.


А парфумовані лосьйони використовую  для підсилення  аромату, чи влітку  соло.

подарунковий набір Кензоподарунковий набір від Kenzo World  Kenzo World  EDP парфумована вода для жінокКензо відгук парфумипарфуми Кензо відгукКензо
Аромат з перших ноток осипає квітами, немов заходиш у квітучу оранжерею, а навколо п'янкі кущі з розкішними розпущеними бутонами, повними солодкого пилку. Та відчуваються тут не тільки запашні квіти, чутно і фруктові нотки с легкою кислинкою. На старті відчуваються і водянисті нотки. Я не можу виділити окремо кожну нотку, дуже багато всього намішано.


Незважаючи, що це квітково-фруктова композиція, аромат не відчувається простеньким компотиком. І це завдяки кінцевій ноті з амброксаном, що надає парфумам солодкуватих ноток та ноток деревини.



Напочатку парфуми звучать яскраво, насичено, квітково, та через годину аромат усаджується близько до тіла і звучить більш солодко та деревинно. На моїй шкірі багато парфумів запудрюється, цей теж трішки має пудри в кінцевих нотах.



До яких подій підійде цей аромат?! На мій погляд, це не вечірня композиція, і в театр не підійде, недостатньо глибокий і складний. Це парфуми для активної і рішучої панянки, та водночас романтичної і веселої. Цей аромат з ряду "парфуми для міста". Він робить робочі будні більш яскравими та насиченими. При помірному використанні не бентежить ніс оточуючих.



Весна-осінь сезон для цих парфумів. Влітку амброксан може звучати на шкірі занадто солодко.



Стійкість 3-4 години, потім їх я перестаю відчувати на своїй шкірі.



Знайомі з цими парфумами?

Відгук на парфуми
Відгук на парфуми
парфуми для весни
кензо парфуми на кожен день
парфуми на кожен день
парфуми на осінь

Немає коментарів:

Популярные сообщения