Ava Laboratorium Dermoprogram Warming Foot Cream Крем для ніг з екстрактом імбиру і апельсиновою олією - LolaZas Blog Нотатки про красу!

вівторок, 24 березня 2020 р.

Ava Laboratorium Dermoprogram Warming Foot Cream Крем для ніг з екстрактом імбиру і апельсиновою олією

польська косметика крем для ніг
Часто дівчата забувають про шкіру стоп і це дуже помітно, коли  починається сезон босоніжок. Тому я намагаюсь доглядати за ніжками протягом року. 

Шкіра на стопах грубіша, тому якщо ви вже проґавили момент, то  вже мусите застосовувати більш жорсткі методи, на кшталт  кислотних пілінгів, відлущуючих масок, пемз. Часто такі засоби змушують носити закрите взуття протягом тижня, чи більше, та шкіра після таких процедур, немов у немовляти - гладка, ніжна.
крем для ніг
Та сьогодні все ж розмова про профілактику, а саме  про Ava Laboratorium  Dermoprogram Warming Foot Cream Крем для ніг з екстрактом імбиру і апельсиновою олією.

Аромат чутно навіть з запечатаної туби.  Нагадує імбирне печиво з нотками апельсину.   Ну, дуже смачний запах. Був би з таким ароматом лосьон для тіла, теж би не відмовилась. З таким засобом і догляд, і ароматерапія  в одній баночці. До речі етикетка була не дуже охайно наліплена, та може то мені так пощастило.
розігріваючий крем для нігкрем для нігорганічна косметиканатуральна косметикаорагнічна косметикаорганічна косметиканатуральна косметикаорганічна косметика

Текстура у крем легка, швидко всмоктується у шкіру. Після нанесення засобу, через кілька хвилин шкіра починає помірно нагріватися.  Для таких мерзлючок як я, то є додатковим бонусом.  Розігрів дуже ніжний, делікатний, але це індивідуально. На руках розігрів відчувається більш активно. Перед застосуванням крему краще перевірити його на окремій ділянці шкіри. 

Також після нанесення  крему треба помити руки, щоб  не занести цей крем на слизову очей. Такої техніки безпеки слід дотримуватися з усіма охолоджуючими и розігріваючими засобами. 

Крем гарно зволожує і пом'якшує шкіру ніг. Мені подобається ефект розігріву та аромат теж дуже приємний. Крем покращує кровообіг. У мене низький тиск  і кінцівки рук та ніг постійно мерзнуть. Виробник пише, що до всього цей крем ще й дезінфікує і зменшує потовиділення. Про потовиділення не можу сказати нічого, бо ноги рідко потіють. Та як профілактичний засіб і просто як догляд за ногами  крем те що треба.

Інгредієнти:

У складі  присутні екстракт імбиру, HotFlux ™, екстракт кори африканського дерева, діоксид кремнію і ефірна олія апельсину.
крем для ніг склад


польська косметика

Продукція марки AVA Laboratorium випускається згідно міжнародних стандартів GMP, 3 лінії косметики бренду сертифіковані ECOCERT - це 95% натуральних інгредієнтів і не менше 10% органіки в складі.

Згідно з міжнародними стандартами GMP і сертифікації ECOCERT всі етапи виробництва починаючи від розробки продукції і до розробки заходів при відвантаженні, зберіганні коштів протягом строку придатності. Кожен етап зазнає жорсткого контролю, а значить в результаті покупець отримує якісний, безпечний, натуральний продукт.
польськая косметика
Марка радує своєю продукцією своїх клієнтів вже протягом 58 років. Це значний відрізок часу, щоб переконатися в якості засобів.

Підкуповує і те, що контроль якості бренду простягається і за межі самих засобів. Я дуже трепетно ​​ставлюся до ввічливому відношенню і якісному обслуговуванню, що зараз рідкість. А різні бонуси у вигляді знижок за перше замовлення, або до Дня народження, пробничків покращують настрій.


Косметика марки не тестується на тваринах.
розігріваючий крем для ніг
крем для ног
Вся косметика AVA Laboratorium має захисну голограму и скретч-смугу. Код під смугою можна перевірити на оригінальність на сайті AVA Laboratorium.

крем для ніг

Немає коментарів:

Популярные сообщения