Shopping with Bonprix. Autumn outfits 2020. Замовлення одягу з Bonprix.ua - LolaZas Blog Нотатки про красу!

понеділок, 9 листопада 2020 р.

Shopping with Bonprix. Autumn outfits 2020. Замовлення одягу з Bonprix.ua

Shopping with Bonprix.  Autumn outfits 2020

 Кілька років  вже для холодної пори роки намагаюсь купувати яскравий одяг. Бувають звичайно і виключення. Та коли  на вулиці похмуро, сиро, сіро, ще й всі вдягнені в щось темне, то настрій зовсім псується. І хоч ця осінь не така і сіра - все ще зеленіє трава, та квіти квітнуть. Водночас яскраві дерева с жовтим, червоним, помаранчевим листям. Все одно віддаю перевагу насиченим кольорам.

 Цього разу на Bonprix.ua замовила червону довгу сукню, яскравий  синій світшот, черевички, та зелену шапку. Вже при замовленні уявила як буду комбінувати ці речі. 

 Ця сукня дуже популярна, і коли я її отримала, то зрозуміла чому.  Дуже приємна, м'яка на дотик нитка. В'язка резинкою 1х1.  Замовляла на кілька розмірів більше, щоб була трохи oversize. Два симетричні розрізи з боку.   Горловина -"гольф".

 Є кілька різних кольорів на вибір. Та мені запала саме яскрава, червона. Колір додає їй святковості. Але чорна та бежева теж гарні.

 Дуже комфортна сукня і тепла. Можна комбінувати з різними аксесуарами чи створювати багатошарові образи.  


 В мене є вже схожа синя шапка з bonprix.  В неї теж схожа в'язка, нитка, і форма. Зелена трохи відрізняється, більш вільна, та коротша. Хотіла її під зелене пальто, теж його замовляла на сайті. Можете пошукати по тегам в блозі.

Shopping with Bonprix.  Autumn outfits 2020

 З черевичками  я трохи перестаралась. Я беру зимове взуття на кілька розмірів більше, щоб можна надягнути кілька пар шкарпеток. Ці трохи вийшли завеликими, та думаю теплі шкарпетки виправлять цей нюанс. 

Shopping with Bonprix.  Autumn outfits 2020Shopping with Bonprix.  Autumn outfits 2020
Shopping with Bonprix.  Autumn outfits 2020
Shopping with Bonprix.  Autumn outfits 2020


 Обирала між худі та світшотом. До худі у мене слабкість, особливо коли є багато яскравих написів.  Та  таких світшотів і худі у мене вистачає.  Цей світшот раніше не бачила на сайті. І знов обрала яскравий синій колір. Така собі кольорова терапія.   

 Світшот трохи утеплений, є легкий начос.  Приємний до шкіри. Горловина широка та овальна, не всім таке подобається.  

 Ось, таке замовлення!  Якого кольору обираєте одяг восени чи зимою?

Shopping with Bonprix.  Autumn outfits 2020



Немає коментарів:

Популярные сообщения