GUAM Fango Gel для тіла із контрастною дією “холод-тепло” та про те, що мене мотивує і допомагає худнути! - LolaZas Blog Нотатки про красу!

понеділок, 2 листопада 2020 р.

GUAM Fango Gel для тіла із контрастною дією “холод-тепло” та про те, що мене мотивує і допомагає худнути!

GUAM Fango Gel для тіла
 Майже всю весну та літо користувалася GUAM Fango Gel і зараз теж. Fango Gel виготовлений по новій технології з наносферами. Використовую  з  перервами та чергуючи з обгортаннями різних масок теж від GUAM.

У цього  гелю заявлена дія "тепло-холод". Та я відчувала лише помірне тепло, іноді трохи пощипувало, та червоніла шкіра. 
GUAM Fango Gel для тіла
GUAM Fango Gel для тіла
GUAM Fango Gel для тіла
GUAM Fango Gel для тіла
GUAM Fango Gel для тіла
GUAM Fango Gel для тіла
GUAM Fango Gel для тіла
Гель містить у складі водорості GUAM, ліпоактивні наносфери, кофеїн, ментол. Забезпечує дію довгохвильового інфрачервоного випромінювання FIR та містить мінерал Турмалін

GUAM Fango Gel для тіла

GUAM Fango Gel для тіла

 Обожнюю засоби бренду, за те що навіть після першого застосування шкіра стає більш м’якою, зволоженою, еластичною. Її хочеться торкатися і торкатися. І цей гель не виключення. Шкіра гладенька, рівненька. Целюліт згладжується і менш рельєфний.

 Знов хочу повторити, те що пишу у всіх відгуках на засоби для схуднення, корекції силуету, від целюліту,..., що всі ці засоби будуть працювати ефективно, швидко, помітно, коли ви звернете увагу ще і на своє харчування, та елементарні прості фізичні навантаження. Тоді засоби для корекції фігури будуть посилювати результат схуднення, будуть підтягувати шкіру, робити її пружною, еластичною, згладжувати рельєф шкіри, знімати набряклість.

 Запорука успіху таких процедур, а саме використання засобу - це регулярність. Мінімально - зробити курс в кілька тижнів.  В мене з  цим проблема. Та мені дуже допомагають ведення щоденника, різні додатки, програми, фітнес-браслет. Такі собі нагадувалки, що допомагають побачити динаміку, і мотивують продовжувати займатися своїм тілом.

Цим літом створила профіль в Strava. Це соціальна мережа для спортсменів. Та мені сподобалось, що там є різні клуби, челенджі і можна вносити свої досягнення.  Водночас це дуже мотивує і дає можливість контролювати свою активність.
Худну з задоволенням
GUAM Fango Gel для тіла

GUAM Fango Gel для тіла
GUAM Fango Gel для тіла


 Цього літнього сезону було багато різних емоцій, та дуже багато стресу. Під час стресових ситуацій виділяється гормон кортизол. Якщо ви довгий період відчуваєте стрес, то гормон починає спалювати м'язи, та нарощувати вісцеральний жир. До того ж моє харчування було хаотичним. Та напротивагу було багато велоподорожей. Ось така  база для  використання інноваційної технології від Guam з ліпоактивними наносферами, які потрапляють всередину жирових клітин, зменшують їх об’єм і попереджають утворення нових ліпідів, та жирових клітин.

 Гель має  виразний ментоловий аромат. Консистенція все ж більш кремоподібна.  Наносила  масажними рухами на проблемні ділянки: стегна, живіт. Частіше за все після поглинання гелю, надягала лосини з високою талією, та утяжкою. Перші пів години шкіра могла трохи почервоніти, та пощипувало.  Та відчуття терпимі, і комфортні. А зараз використання такого засобу допомагає зігрітися у таку похмуру, сиру погоду.

Незважаючи на нерегулярність дій, стрес, неконтрольоване харчування - все те, що я кожен раз  нагадую не забувати, результат я все ж отримала.
GUAM Fango Gel для тіла
GUAM Fango Gel для тіла
GUAM Fango Gel для тіла
GUAM Fango Gel для тіла
GUAM Fango Gel для тіла


 Гель дійсно допомагає зняти набряклість спровоковану целюлітом за рахунок чого сантиметри на проблемних ділянках зменшуються.  Підтягує шкіру. Я вже 2 роки як схудла на 25 кг, і моя шкіра все одно потроху повільно підтягується. Мене дуже дивує, коли люди очікують моментального результату підтяжки шкіри після схуднення, а якщо ні, то швиденько на операцію. Це процес індивідуальний. Дійсно є випадки коли шкіра не підтягнеться, але в більшості випадків просто треба дати нашій шкірі шанс. Почекати, по-доглядати за нею, наситити організм вітамінами. 

Схудла за період використання GUAM Fango Gel на 4 кг без зусиль. Неоднорідна набряклість від целюліту стала менш виразною. Ніжки стали більш підтягнутими і стрункими. Животик отримав більш спортивний прес.  

Трохи сумбурно написала. Але хотілось більш детально поділитися успіхами.

А що мотивує вас до активності?


P.S. Обов'язково мийте руки після використання гелю.

GUAM Fango Gel для тіла
GUAM Fango Gel для тіла


схудла на 25 кг без дієтСхудла на 25 кг без дієт


Немає коментарів:

Популярные сообщения