Очищення шкіри обличчя! Skincare - LolaZas Blog Нотатки про красу!

четвер, 25 березня 2021 р.

Очищення шкіри обличчя! Skincare

Очищення шкіри обличчя
 
 Очищення шкіри обличчя потребує дотримання золотої середини!  Надмірне очищення шкіри може пошкодити її епідермальний бар'єр, призвести до сухості, підвищити чутливість, пришвидшити процес старіння.  Надмірний залишок себуму, чи не змита до кінця декоративна косметика забиває пори, провокує появу запалень, пришвидшує появу зморшок.

 Навіть якщо шкіра не схильна до чутливості, товста, жирна, краще обирати засоби для шкіри обличчя з не агресивними ПАР, та  з нейтральним pH, чи pH 5,5, щоб не мати проблем згодом.

 Не завжди, швидко можна швидко розібратися у складі засобу,  та ще й визначити pH. 

Очищення шкіри обличчя!

 В такому випадку, я намагаюсь віддавати перевагу перевіреним брендам, спираючись на досвід дерматологів, та косметологів. Переважно це аптечні марки. Також перевагу надаю засобам, що підходять для чутливої шкіри, шкіри схильної до почервоніння.  

 Вранці очищення повинно бути легким. А ввечері в залежності від щільності текстур, що наносять на шкіру.

Очищення шкіри обличчя

Очищення шкіри обличчя!

 Якщо використовуєте щільні тональні засоби, BB-, CC- ,  чи водостійку декоративну косметику, то варто  застосовувати двофазні засоби, гідрофільні олійки.

 Але теж з цими засобами треба бути обережними і не зловживати ними, особливо власникам чутливої шкіри. Обов'язково змивати ці засоби гелем, пінкою, а не просто водою.

 Очищення шкіри обличчя!

Очищення шкіри обличчя!

 Не забуваємо, що міцелярну воду, змиваємо теж, навіть коли виробник пише, що це незмивна формула.

Очищення шкіри обличчя!

Очищення шкіри обличчя!

 З часом інформація щодо догляду змінюється. В залежності від особливостей шкіри, можна пропускати етап тонізації. Навіть більше, власникам сухої та чутливої шкіри можна очищати обличчя один раз на добу, щоб не порушити епідермальний бар'єр. Тому слідкуйте за оновленням інформації! Звертайтесь до дерматологів! І  любіть свою шкіру, доглядайте за нею! 

Обрати засоби для очищення шкіри можна на Notino.ua

Очищення шкіри обличчя!


Немає коментарів:

Популярные сообщения