Конструктор на сонячних батареях BitKit T4 Буронозавр 4 в 1 - LolaZas Blog Нотатки про красу!

понеділок, 22 березня 2021 р.

Конструктор на сонячних батареях BitKit T4 Буронозавр 4 в 1

Конструктор на сонячній батареї BitKit T4 Буронозавр 4 в 1

 Є такі іграшки, що будуть цікаві не тільки дітям, але й дорослим. Саме про таку сьогодні й розповім. 


 Буронозавр - це  розвиваючий конструктор 4в1.   За допомогою набору можна скласти 4 іграшки, які будуть рухатись за рахунок сонячної батареї.

 Мене завжди цікавили відновлювальні джерела енергії такі як сонце, вітер, вода. 

Конструктор на сонячній батареї BitKit T4 Буронозавр 4 в 1Конструктор на сонячній батареї BitKit T4 Буронозавр 4 в 1

Конструктор на сонячній батареї BitKit T4 Буронозавр 4 в 1

 Поки ми зробили лише 2 іграшки. Найпростіша, на мій погляд, вийшла бурильна машина.  А потім переробили її на динозавра. Він вийшов настільки милим, що просто шкода його трансформувати далі.  Хоча робот та комаха теж цікаві.

 Перша трансформація далася трохи повільно. І ми почали її збирати  коли  було не достатньо сонячного світла. В будинку у нас діодні лампи, тому бурильна машина запустилася лише за допомогою 2-х ліхтариків. Від енергозберігаючих ламп іграшка не запуститься.

  Динозаврик повноцінно пішов навесні тільки на вулиці і на рівній поверхні.

Конструктор на сонячній батареї BitKit T4 Буронозавр 4 в 1

Конструктор на сонячній батареї BitKit T4 Буронозавр 4 в 1Конструктор на сонячній батареї BitKit T4 Буронозавр 4 в 1Конструктор на сонячній батареї BitKit T4 Буронозавр 4 в 1

 Іграшка розрахована на вік 8+, але дорослі теж не зможуть втриматися пограти з такою іграшкою, тож можна збирати і раніше.  На мою думку, краще цю іграшку приберегти до сонячних днів, можливо й на літо. Зимового, та навіть весняного сонця вдома не вистачає на живлення цієї сонячної батареї,  щоб динозавр ходив по поверхні. В нього просто не вистачає енергії підняти свою вагу. Якщо тримати його за хвіст,  тримаючи у повітрі, то він рухається вільно.

 Ідея цього набору мені дуже сподобалася. Можна показати дитині на прикладі дію сонячних батареї, та зібрати конструктор.

Відео видно в веб-версії!)



У марки бачила конструктори і на сольових батарейках, та багато іншого.


Немає коментарів:

Популярные сообщения