Замовлення з IHERB: Physicians Formula, YumEarth, The Ginger People, Cocomels, Frontier Natural Products, Petal Fresh - LolaZas Blog Нотатки про красу!

середу, 6 січня 2021 р.

Замовлення з IHERB: Physicians Formula, YumEarth, The Ginger People, Cocomels, Frontier Natural Products, Petal Fresh

Замовлення з IHERB Зробила величезну помилку, що не ділилися своїми посилками з IHERB. Хоч  цьому американському інтернет-магазину багато років, та він  продовжує дивувати свої величезним асортиментом.  І за 7-8 років регулярних покупок на сайті, завжди замислююсь, чим цього разу  побалує магазин.

 Звабив мене навдивовижу  IHERB саме смаколиками та косметикою,  а не БАДами і вітамінами.

 За 5-7 років кардинально переглянула своє ставлення і до вітамінів. Багато блогерів, і навіть лікарі розписують цілі схеми як, що, коли приймати! Прописувати схеми в інтернеті вважаю не етичним, і навіть небезпечним. І будь ласка розумійте, що навіть лікарі з багаторічною практикою можуть бути неуками, які опираються на знання 40-60 річної давності.  А доказових лікарів дуже мало.  Тренуйте критичне мислення і шукайте доказову інформацію. Це в першу чергу ваше здоров'я, ваш організм, новий вам ніхто не купить. 

От тому про БАДи пишу рідко, і не розписую нічого. Замовляю лише те, що призначив лікар, якого перевіряю))!  Це велика відповідальність, бо більшість полінується почитати детально про вітаміни, про протипоказання, передозування, і доречність також.

Замовлення з IHERB

Замовлення з IHERB

А тепер до смаколиків

Чорну лакрицю беру постійно, вона з класичним смаком солодки. Випускається у вигляді маленьких тверденьких жувальних циліндрів.  Лакриця - смаколик, що сподобається не кожному, тому і знайти  її важко.

The Ginger People, Gin·Gins, імбирні іриски зі смаком кави
Іриски теж беру не вперше. Саме ці улюблені. Гостренькі, імбирні та тягучі. Бережіть пломби!

Дуже подобається карамель цього бренда. Тягуча, м'яка, з нотками кокосу, трохи солона. Чоловік каже, що нагадує золотий ключик, але сам ніколи не відмовиться від цих цукерок.
 
Замовлення з IHERB





 Frontier Natural Products харчові дезактивовані дріжджі  
Беру такі дріжджі вже не перший рік. Вони мають сирно-горіховий аромат. Можна використовувати для заміни пармезану. Я додаю ці дріжджі до салатів, макаронів, соусів. Але на цьому можна не зупинятись, їх можна додавати до омлетів, супів, підливок. Також ці дріжджі збагачені вітамінами.

Frontier Natural Products, органічна копчена паприка
Дуже популярна підкопчена паприка. Спочатку замовила її в маленькій пляшечці, а потім замовила величезний пакет. Так набагато дешевше. Додає цікавий присмак підкопченості до страв. Додаю її до м'яса, супів, омлетів. Дуже мені подобається готувати з нею варену кукурудзу.

До компанії замовила солодку Іспанську паприку Frontier Natural Products, Ground Sweet Spanish Paprika. В неї вже не такий цікавий аромат. Але для тих хто любить паприку, те що треба.

Замовлення з IHERB

Замовлення з IHERB
 Завжди переглядаю розділ пробні продукти.   Там бувають за копійки можна отримати круті продукти, але бувало, що приходили засоби на межі строків придатності, чи не  дуже гарної якості. Можливо мені не пощастило, бо це були одиничні випадки.

З цього розділу замовила Petal Fresh, Anti-Frizz Shampoo, Lavender  лавандовий шампунь. Дуже приємний аромат лаванди.

Frontier Natural Products

З косметики обрала Physicians Formula бронзер

Відтінок натуральний. Аромат кокосу, ну дуже приємний. Це мій перший бронзер. Раніше використовували чи подібного відтінку тіні, чи пудру.

Frontier Natural Products

Якщо ви ще не знайомі з магазином IHERB, то раджу зазирнути. Там стільки всього цікавого і корисного від вітамінів, косметики і до різних незвичайних ласощів. Ось вам мій код на знижку 5% від суми першого замовлення QLT324.   Також вишукуйте на сайті додаткові промокоди. Знижки сумуються, тому вводьте обидва!

Немає коментарів:

Популярные сообщения