Versace Bright Crystal - LolaZas Blog Нотатки про красу!

неділю, 25 жовтня 2020 р.

Versace Bright Crystal

Versace  Bright Crystal

 Туалетна вода Versace  Bright Crystal від Versace - випускається з 2006 року. І хоч пройшло вже 14 років, та є аромати, що залишають у серці вічність.

 Донателла Версаче не ставила перед собою завдання представити Bright Crystal, як люксовий і ультрамодний аромат, але як і все, що відноситься до задумок дизайнерів Будинку Versace, аромат вийшов особливим і унікальним. І таким чином простий і легкий парфюм став ще одним культовим ароматом від Версаче. Що слугувало причиною виникнення багатьох фланкерів цього аромату.

Versace  Bright Crystal

Versace  Bright Crystal
Ефектний рожевий флакон з величезною кришечкою у вигляді гранованого кристалу, містить в собі ніжний, свіжий і чуттєвий аромат.

Такий аромат більше підходить для весни, осені, та й в в холодну пору року він не втрачає своєї актуальності.  Навіть влітку  він не створює задухи. Та не дивлячись на те, що туалетна вода дуже легка, вона дуже довго тримається на шкірі і одязі, більше 4-6 годин і навіть потім залишаючи легкий шлейф аромату.
Versace  Bright Crystal
Versace  Bright Crystal
Versace  Bright Crystal
Versace  Bright Crystal

 Початкова нота: гранат, крижаний акорд, юзу 
 Нота серця: лотос, магнолія, піон
 Кінцева нота: амбра, червоне дерево, мускус 

Туалетна вода Versace Bright Crystal настільки гармонійно підійшла моїй  натурі, що не виникало такого моменту, коли б я могла від нього втомитися. Всі нотки ніби натякають, що водичка може бути духмяною, та ні.  Дійсно на перших хвилинах відчуваю себе запашною квіткою, що опинилась в весняному квітучому саду. Піон, лотос, магнолія всі вони тут є в одному букеті. Та швидко аромат розвіюється і стає більш свіжим залишаючи за собою квітковий шлейф. Та все ж залишається враження, що аромат свіжий і холодний.



Туалетна вода Versace  Bright Crystal залишається однією з моїх фавориток. 


Познайомитися з брендом можна на сайті інтернет-магазину Notino.ua



.

Немає коментарів:

Популярные сообщения